Οι μέρες μας συντροφιά με τον Τζακ

Ο Τζακ στην παρέα μας
Εδώ θα διαβάσετε πως περάσαμε τη μέρα μας συντροφιά με τον ιπτάμενο φίλο μας.


Πρώτη μέρα στο σπίτι του Κωστή
 
Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

 Ο Τζακ με την καινούρια του κονκάρδα

 
Σήμερα έφερα τον Τζακ τον παπαγάλο στο σπίτι μου και τον σύστησα στον μπαμπά μου, στον αδερφό μου και στη μαμά μου. Μετά είδαμε ένα βίντεο στον υπολογιστή. Φάγαμε παρέα και διαβάσαμε μαζί τα μαθήματά μου. Περάσαμε μαζί το απόγευμα και το βράδυ κοιμηθήκαμε πολύ κουρασμένοι. Χάρηκα πολύ που έφερα τον Τζακ στο σπίτι μου.

Κωστής Τρουλλίδης

Υ.Γ. Ο Τζακ δεν ροχάλισε καθόλου. Καινούρια βδομάδα παρέα με την Έλλη

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Σήμερα γνώρισα τον Τζακ στη μαμά μου, στον μπαμπά μου και στην αδερφή μου. Όταν φτάσαμε στο σπίτι φάγαμε και μετά ο Τζακ με βοήθησε στα μαθήματά μου. Λίγο αργότερα παίξαμε shopkins και ο Τζακ έπαιξε τον "παγάκη". Το απόγευμα πήγαμε βόλτα και το βράδυ φάγαμε το βραδινό μας.

Έλλη Ντριβαλά


Στο σπίτι του Ερμή

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Σήμερα γνώρισα τον Τζακ τον παπαγάλο στους γονείς μου και στον αδερφό μου.
Ότανγυρίσαμε στο σπίτι μου είδαμε λίγα παιδικά και μετά πήγαμε μαζί στα Γαλλικά. Όταν γυρίσαμε φτιάξαμε ένα LEGO. Το βράδυ κοιμηθήκαμε μαζί.

Απόστολος - Ερμής Κουφίδης


Συντροφιά με την Αλεξάνδρα

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Σήμερα γνώρισα τον Τζακ τον παπαγάλο στη μεσαία αδερφή μου και όταν γύρισε η άλλη μου αδερφή απ' το σχολείο της τον γνώρισε και όταν γύρισε και η μαμά απ' τη δουλειά τής τον γνώρισα. Μετά μου είπε πώς πέρασε σε όλα τα σπίτια που πήγε. Αργότερα παίξαμε στον υπολογιστή το παιχνίδι farmerama. Λίγο αργότερα με τρέλανε γιατί έβγαζε παπαγαλίστικες φωνές και το βράδυ τον ανέβασα πάνω στο κρεβάτι μου και δεν με άφησε να κοιμηθώ γιατί ροχάλιζε.

Αλεξάνδρα Πετσινάρη


Μια μέρα με τη Σοφία

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Σήμερα γνώρισα τον Τζακ τον παπαγάλο στη μαμά μου, στον μπαμπά μου και στον αδερφό μου. Μόλις γύρισα απ' το σχολείο φάγαμε μακαρόνια. Αργότερα διαλέξαμε βιβλία για αύριο. Μετά έκανα τα μαθήματά μου και ζωγραφίσαμε μαζί ουράνια τόξα. Έπειτα πήγα Αγγλικά. Παίξαμε στο friv φωτιά και νερό και κοιμηθήκαμε μαζί.

Σοφία Τράμμα  
Υ.Γ. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί ροχάλιζε. 


Στο  σπίτι της Ελένης

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015
Με το καινούριο βραχιόλι από τα χεράκια της Ελένης 
 Σήμερα γνωρισα τον Τζακ στον μπαμπά μου, στη μαμά μου και στην αδερφή μου. Τον πήρα μαζί μου στ' Αγγλικά και με βοήθησε στο test. Οι συμμαθητές μου ζήλεψαν για τον φίλο μου. Το απόγευμα κάναμε τα μαθήματά μου, ενώ η μαμά έφτιαξε τοστ και φραουλοχυμό. Μετά φάγαμε κρυφά σοκολάτα. Θα φτιάξω ένα βραχιόλι για τον Τζακ.

Υ.Γ. Πέρασα τέλεια!

Ελένη Ντζιού


Παρεούλα με τον Ηράκλειο

Τρίτη  21 Απριλίου 2015

Σήμερα γνώρισα τον Τζακ στους γονείς μου και στον αδερφό μου. Τον πήρα τον Τζακ στα Αγγλικά και έμαθε αγγλικά και μετά πήγαμε στην πλατεία Ναυαρίνου και παίξαμε κρυφτό. Μετά πήγαμε σπίτι και κοιμηθήκαμε μαζί.

Υ.Γ. Ο Τζακ έβγαζε κραυγές και δεν με άφησε να κοιμηθώ.


Συντροφιά με τον Δημήτρη

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Το πορτρέτο μου από τον Δημήτρη
 Υπέροχα!!!! Σήμερα πήρα τον Τζακ τον παπαγάλο! Η μαμά μου γνώρισε πρώτη τον Τζακ. Ο Τζακ δυσκολεύτηκε να τη συνηθίσει, αλλά τα κατάφερε!! Όταν φτάσαμε στο σπίτι τον γνώρισα στον μπαμπά μου και στον αδερφό μου. Παίξαμε μπαλόνι και ο Τζακ ήταν πολύ καλός! Παίξαμε αυτοκινητάκια και ο Τζακ ήταν τροχονόμος. Ο Τζακ με βοήθησε στα μαθήματά μου. Φάγαμα φρούτα και σαντουϊτσάκια. Ύστερα παίξαμε κουκλοθέατρο. Του έφτιαξα το πορτρέτο του!
Το βράδυ τον πήρε ο ύπνος πάνω σε ένα μαξιλάρι καμηλοπάρδαλη!

Υ.Γ. Ελπίζω να είμαστε για πάντα φίλοι!

Δημήτρης Πασχαλίδης


Παρέα με τη Δανάη

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Εγώ με το βραχιόλι που μου χάρισε η Δανάη
Σήμερα γνώρισα τον Τζακ στη γιαγιά μου, στον μπαμπά μου και στη μαμά μου. Το απόγευμα πήγα στην Έλλη και παίξαμε οικογένεια με τον Τζακ. Μετά πήγαμε σπίτι και φάγαμε πίτσα με παγωτό. Ο Τζακ έκανε ένα καινούριο χτένισμα!!!

Υ.Γ. Στο σχολείο έτρεξε πολύ στο παιχνίδι και δεν με ενόχλησε καθόλου!!!

Δανάη Καραγεωργιάδου


Μια μέρα με τον Ηλία

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Σήμερα γνώρισατον Τζακ και γίναμε αμέσως φίλοι. Η αδερφή μου, η Χαρά, τον αγάπησε πολύ. Παίξαμε όλοι μαζί και το βράδυ φάγαμε μαζί την πίτσα που έφτιαξε η μαμά μου. Του έδωσα να φάει αγγούρια που του άρεσαν πολύ, το ίδιο και σε μένα.
Το βράδυ κοιμηθήκαμε στο δωμάτιό μου.

Ηλίας Μελετιάδης


Παρεούλα με τον Ίαν

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Περίμενα με αγωνία πότε θα έρθει η σειρά μου να πάρω τον Τζακ. Με το που τον έβαλα στην τσάντα μου, άρχισε να κράζει. Μόλις τον έβγαλα, τον χάιδεψα. Ησύχασε. Φάγαμε κοτόσουπα, διαβάσαμε και ήταν πολύ ήσυχος. Μετά πήγαμε στο ποδόσφαιρο και όταν έβαλα γκολ ο Τζακ φώναζε δυνατά. Όταν πήγαμε σπίτι κοιμήθηκε αμέσως. 

Ίαν Ζούπος    


Συντροφιά με τον Θάνο

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 

Σήμερα έφερα τον Τζακ στο σπίτι μου. Τον σύστησα στους γονείς μου και στην αδερφή μου, και της άρεσε πολύ. Μετά φάγαμε μεσημεριανό και έκανα τα μαθήματά μου. Στη συνέχεια του είπα πώς πέρασα στα Μετέωρα την Πρωτομαγιά.  

Θάνος Αλεξίου  

Μια μέρα παρέα με τον Τάσο

Τρίτη 5 Μαΐου 2015   

Σήμερα είχα ελεύθερο χρόνο με τον Τζακ. Στο σπίτι τσακίσαμε το κοκκινιστό αμέσως. Μετά διαβάσαμε τι έγραψαν τα παιδιά της Νάουσας για να θυμηθεί ο Τζακ εκείνα τα παιδιά. Μετά παίξαμε με τα herofacktory μου. Μετά κάναμε μαθηματικά με την αριθμομηχανή. Η αδερφή μου μας άφησε να παίξουμε με το tablet. Μετά παίξαμε playmobile και είδαμε τηλεόραση. Μετά παίξαμε με το νεροπίστολο. Πεινάσαμε και φάγαμε πάλι και ξαναείδαμε τηλεόραση. Ο Τζακ νύσταξε και τον έβαλα να κοιμηθεί.

Υ.Γ. Ο Τζακ κακάριζε συνέχεια. 

Τάσος Αναγνωστάκης

Παρεούλα με τον Ορέστη

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015   

Σήμερα πήρα τον Τζακ και χαίρομαι πολύ που τον έφερα στο σπίτι μου. Πρώτα τον γνώρισα στη μαμά μου, στον μπαμπά μου, στον αδερφό μου, επίσης στον σκύλο μου που πήγε να τον φάει. Παίξαμε στο sandals 4 και νικήσαμε στο παιχνίδι. Αργότερα πήγαμε στην ξαδέρφη μου που γύρισε από την Γερμανία. Στο τέλος φάγαμε σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και καραμέλα. 

Ορέστης Σταματίου

Στο σπίτι του Ιωάννη

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015  

Σήμερα πήρα στο σπίτι μου τον Τζακ. Τον γνώρισα στον μπαμπά μου, στον αδερφό μου και στη μαμά μου. Όταν πήγαμε σπίτι φάγαμε και παίξαμε playmobile. Το απόγευμα γνώρισα στον Τζακ την κυρία Άννα και κάναμε όλοι μαζί αγγλικά. Μετά πήγαμε βόλτα, φάγαμε παγωτό φράουλα και ο Τζακ με βοήθησε να διαλέξω παπούτσια. Ο Τζακ κοιμήθηκε πρώτος. 

 Ιωάννης Καρανάσιος 


Παρέα με τον Θάνο

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015  

Σήμερα γνώρισα στη μαμά μου τον Τζακ τον παπαγάλο. Μαζί διαβάσαμε τα μαθήματά μου και παίξαμε με τα στρατιωτάκια. Το βράδυ είδαμε τη Μουρμούρα και μετά κοιμηθήκαμε μαζί.  

Θάνος Αλημάρας

Παρεούλα με τον Κυριάκο

Έχω και φιόγκο στον λαιμό!  Σας αρέσω;
 
 Πέμπτη 14 Μαΐου 2015  

Σήμερα γνώρισα στην οικογένειά μου τον Τζακ. Μετά το φαγητό κάναμε τα μαθήματά μου μαζί. Πήγαμε στο ταεκβοντό και μας έβλεπε στην προπόνηση. Όταν τελειώσαμε γυρίσαμε σπίτι, φάγαμε και ύστερα είδαμε τηλεόραση. Μετά πήγαμε στο δωμάτιό μου και κοιμηθήκαμε.  

Κυριάκος Μουσκεφτάρας
 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου